3 vuotta yhteisöllisyyttä

Julkaissut Luilla Clothing

 Elettiin kevättä 2018.  Henkilökohtaisesti  ensimmäinen  opiskelijavappumme oli nurkan takana ja kulisseissa kuhisi.  Joitakin viikkoja  ennen vappua järjestetty historian  ensimmäinen luilla-ennakkotilauserä oli  saavuttanut suuren   suosion, mutta  paitojen tuotannossa ilmeni ongelmia  vain hetkiä ennen vappuhulinoita.

 Tinkimättömän sitkeyden ja vankkumattoman yhteisöllisyyden avulla  hankaluudet selätettiin ja ensimmäiset  asiakkaamme saivat tilaamansa paidat ajallaan – juuri kun vappu oli parhaimmillaan.

 Luilla-logot vilisivät ympäri keskustaa ja Classic-huppareita yllään rokanneet juhlijat tervehtivät toisiaan, pitivät yhtä  ja kokivat olevansa samaa porukkaa. Siitäkin huolimatta, etteivät he välttämättä olleet koskaan toisiaan nähneetkään.

Noista hetkistä alkaen luilla ei ole ollut pelkästään vaatemerkki. Luilla-brändistä tuli välittömästi yhteisö, johon kaikki logoamme kantavat kuuluvat. Henkilön taustalla, koulutuksella tai millään muullakaan ei ole väliä. Tätä faktaa tukee myös se, että lippulaivatuotettamme Luilla Classic -hupparia pidetään yllä todistettavasti niin kotisohvalla kuin edustustilaisuuksissa. Joka päivä.

Luilla Clothing viettää syntymäpäiviään joka vappu ja niissä juhlissa olette aina mukana myös te, rakkaat lukijat. Kevään 2021 ennakkotilausmyynti Luilla Classic -malliston osalta käynnistyy perjantaina 14.5. ja se tuo markkinoille niin kaikkien aikojen suosituimpia, kuin myös ennennäkemättömiä värivaihtoehtoja.

Mitä ne värit sitten ovat? Sen näet ensimmäisenä Instagramista @luilla.fi

 

Rakkain vappu- ja synttäriterveisin,

 

Miika, Nikke & Sakke <3