Tarinamme

Julkaissut Luilla Clothing

"luilla" ei kerro välttämättä niistä hienoimmista hetkistämme.

Uuvuttava työpäivä, raskas treeniviikko tai vaikkapa opiskelijaelämä saattavat saada aikaan tuntemuksia, jolloin joutuu toteamaan olevansa luilla.

Näissä tilanteissa ei väsymyskuoleman partaalla oleva ihminen aina edes saa suutaan auki, oli sitten kyse liiallisesta rasituksesta tai vain haluttomuudesta kommunikoida muiden kanssa.

Täytyi olla jokin helpompi keino.

Kun oululaisista opiskelijoista koostuvan kaveriporukan suosiossa oleva sanonta päätettiin painaa huppariin, tarkoituksena oli alunperin valmistaa tuotteita vain lähimmille ystäville.

Asiat etenivät nopeasti ja pian muutkin kuin kaverit halusivat omansa. Sen seurauksena jokseenkin viisaat päät lyötiin lopullisesti yhteen, ja vappuna 2018 historian ensimmäisen luilla-ennakkotilauksen kautta paitansa tilannut satapäinen joukko pääsi irti.

Ainakin kaupungilla kaikuneista luilla-huudoista, jatkuvista puhelinsoitoista sekä tulvivista viesteistä pystyi päättelemään, että paidat olivat saaneet asiakkaiden hyväksynnän.

Asiat johtivat toiseen ja yhtäkkiä kaverusten haave omasta vaatebrändistä oli käymässä toteen – ja sillä tiellä olemme nyt.

Jokainen asiakkaamme on meille enemmän kuin tärkeä ja yritämmekin toimia niin, että juuri Sinulla olisi hyvä olla. Emme pidä mitään itsestäänselvyytenä, mutta yksi asia kuitenkin pysyy:

Drop 'N Roll since 2018 & counting.


Luilla Clothing on vuonna 2018 perustettu oululainen vaatebrändi, joka luotiin vaatettamaan ihmisiä vaikeina hetkinä ja kertomaan tarinaa sanomatta mitään.